Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérdezz! ÚJ

 

Bocsánat, hogy eltűntem, de megható látni, hogy Ti nem adtátok fel és a kérésetek meghallgattatott. Azonban olvastam, hogy vannak olyanok is, akiknek nehezebben mennek a dolgai. Itt elmondhatod, kérdezhetsz, a többiek, akiknek van elég ereje és hite, válaszol majd Neked. Segítsetek egymásnak, hiszen ezért vagyunk ezen a Világon!

Kérlek azt ís írd meg nekem, hogy milyen változásokat látnál szívesen az oldalon, miről olvasnál vagy mit hiányolsz! Köszönöm a segítségedet!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Valahol Magyarországon

Egy bűnös,2015.12.27 08:57

Segíts Uram!
Bűnös vagyok, sok ember életét kockáztattam. Adósságot csináltam. Kérlek, segíts, hogy legyen miből visszafizetnem, és ne okozzak kárt azoknak, akik segítettek nekem.
Áldott vagy Te, kérlek áldj meg engem és segíts ki ebből a nyomasztó helyzetből.
Te tudod ki vagyok, egy névtelen senki, aki eltévelyedett. Nagyon kérlek hallgasd meg kérésem és segíts helyreállítani amit elrontottam.
Köszönöm, hidd el megtanultam a leckét.
Ámen

Pécs,Sarolta u 9.

Végh ottó Gáborné ,2015.11.21 14:00

Szeretett istenem,kérlek emelj fel a szakadékbol a nap fényre'add akezed kérlek és vezess engem'a leckét meg tanultam,Köszönöm,,Hálás vagyok minden pillanatért.Ámen.

Én

Kata,2015.08.15 17:27

Miért?Válaszokat várok valakitől.Istenem Te segíts nekem, hogy kérdéseimre választ kapjak. Köszönöm!

b.evus83@gmail.com

Éva,2015.07.20 13:44

Hol rontottam el az életemet a férjemmel? Miért nem tudjuk helyre hozni?
Megpróbáljam még? És a fiam, vele mi lesz??

bernece

andrea,2015.03.04 21:29

van hitem..nem vallasom,HITEm,.es tudom ,h az Angyalo velem vannak,,ezert kerlek?segitsetek! A gyermekem apja el akarja veni a fiam,,,nem szamit? h tisztessegesen es Isten szellemeben nevelem Ot,,,a penzen es amanipulacioi reve erosebbnek tunik,,nem adom fel,,,jo anyja vagyok a gyermekemnek,,,SEGITSETEK!

RÉKA

RÉKA,2014.09.30 09:23

Segítsenek és mindent köszönök,szuper az oldal!RÉKA

Baja

Andrea,2014.02.28 11:58

Tudom egy kisállat másoknak nem probléma.Nekem mégis az.Elajándékoztam,egy tündéri cicámat,lassan már 3 hete,és onnan azonnal megszökött. Minden nap keresgéltük,plakátoltunk,az újságban is hírdettük,de nyoma veszett. Akinek elajándékoztuk,még csak nem is keresi,nem érdekli.Engem meg bánt a bűntudat,hogy miért adtam oda? Kérlek Drága Jó Istenem,most segíts meg! Ad,hogy haza kerüljön a cicánk,nagyon szeetjük őt,köszönöm szépen!

tiszteletem

Békesség,2014.01.15 13:33

Örvendek annak, hogy van olyan oldal is mit ez, ahol az emberek az Úr Isten nevét kérik segítségül és egymás békességért, és boldogságáért imádkoznak.
Ha lehetne egy megjegyzést tennem az oldala kapcsolatosan, akkor hiányolom a Chet szobát, ahol az ide látogatok egymásért tudnának imádkozni, beszélgetni.
Köszönöm.

Re: tiszteletem

Kérj és megadatik,2014.01.16 11:59

Áldjon a Mindenható Téged!

Köszönöm az észrevételt, már gondoltam én is rá, de most megerősítettél, hogy szükség van rá. Remélem, hogy Isten segítségével ez is megvalósul.
Kísérjen a Béke és a Szeretet utadon, imáid hallgattassanak meg a Teremtő által!

Re: tiszteletem

Kérj és megadatik,2014.01.16 18:59

Minden kívánságod ilyen gyorsan váljon valóvá, persze csak, ha jót kérsz.
Egy kedves barátom segítségével sikerült a chat kérdését megoldani, ezúton köszönet érte Neki, és Neked is! Most már beszélgetni is lehet.